Reclamebanner:


T & T avond


Wanneer?
Naast de mogelijkheden om te 'chatten' op het web, is er de mogelijkheid een 'T&T contactavond' te bezoeken.
Hier kan je kennis maken met andere CD's, informatie uitwisselen, terwijl je gewoon je 'vrouwelijke ik' bent. De reden om naar een contactavond te gaan is voor iedereen verschillend. Maar welke reden je ook hebt, zijn we van mening dat u een positieve ervaring moet hebben, vandaar dat we wat tips op een rijtje gezet hebben :

1. Vraag na wat voor soort support group het is.
  In Nederland bestaan verschillende typen contactadressen.
  Een van de Nederlandse organisaties is de 'Vereniging LKG T&T' (Vereniging Landelijke Kontakt Groep T&T), De Contact Groep voor Travestieten en Transsexuelen'. U kunt de nodige informatie vinden de overkoepelende site van de LKG
  Sommige contactgroepen hebben een site op het web. In Nederland zijn dat er maar een paar.
  Wel hebben alle contactgroepen een telefoonnummer waar u ze kunt bereiken. Het is geen enkel probleem (telefonisch) contact op te nemen. Vraag gerust hoe het allemaal in z'n werk gaat.
 • LKG T&T Amsterdam
 • T&T groep Hoorn
  Elke dag komen er meer Nederlandse sites op het web. We hebben getracht er een aantal welke met enige regelmaat toch worden (werden) bijgehouden bijeen te zetten op de links pagina.

2. Hoe ziet het er bij een T&T contactgroep eruit.
  De meeste T&T contactavonden worden gehouden in een bar, maar andere weer in een soort huiskamer. Dit is afhankelijk van de contactgroep. Meestal is er een mix van regelmatige bezoeksters en nieuwkomers. Ook de leeftijd varieert sterk. Wanneer u weet wat u zult aantreffen, hoe zekerder u bent, wanneer u voor het eerst naar zo'n contactavond gaat. Menigeen heeft met de deurkruk in de hand het toch niet aangedurfd! Dit is eenvoudig te voorkomen om van te voren even te bellen.
  U wordt dan altijd opgevangen door de gastvrouw.

3. Is er een mogelijkheid je om te kleden?
  De meesten van ons hebben niet de gelegenheid in onze 'vrouwelijke voorkomen' vanuit huis te vertrekken en naar de T&T avond te rijden/reizen. Daarom is bij de meeste supportgroepen een mogelijkheid zich om te kleden, ook al is het een beetje primitief, maar het kan een goede uitkomst zijn.

4. Is er een toegangsprijs.
  De meeste contactgroepen in Nederland worden gerund door vrijwilligers en vragen een kleine vergoeding voor zaalhuur. Vergeet dus niet wat geld mee te nemen.

5. Hoe ziet het programma eruit op zo'n avond:
  Tijdens sommige avonden kunnen bepaalde onderwerpen worden behandeld, zoals kleding, make-up, pruiken, lingerie, etc. Op deze wijze bent u in staat ook iets te leren van anderen, of om nieuwe outfits te kopen op een discrete manier (wanneer u er prijs op stelt).

Click hier voor de adressen

tekst afkomstig van Bianca Holland
© Stichting Rene(e)   www.renee3t.nl   disclaimer