Reclamebanner:


Erdic: Borstversteviging en verfraaiing op natuurlijke basis

Veel vrouwen zijn minder tevreden over hun borsten. Velen zijn na zwangerschap, afvallen of ziekte hun stevige borsten kwijtgeraakt en anderen willen gewoon iets meer.
Voor al deze vrouwen is er nu Erdic, de 100% natuurlijke borsttablet. Erdic tabletten zijn samengesteld uit verschillende soorten granen, hop en L-ornithine. Deze tabletten zijn ook behulpzaam bij borstvorming van Transgenders.

 • Inleiding
 • Wijze van gebruik
 • Veelgestelde vragen
 • Toelichting
 • Gebruik door mannen
 • Prijzen en bestelwijze
 • Bij Stichting Rene(e) kunt u inlichtingen inwinnen over deze zaken via:
 • email: info@renee3t.nl

   Toelichting
   Deze specifieke combinatie zorgt ervoor dat uitsluitend het borstklierweefsel hierop gaat reageren met natuurlijke versteviging.
   Worden de Erdic tabletten langer dan een half jaar geslikt dan zal dit een natuurlijke borstgroeivergroting tot gevolg hebben. De meeste vrouwen die alleen borstversteviging willen, slikken de Erdic tabletten 4 tot 6 maanden. Het is niet noodzakelijk de Erdic tabletten continue te blijven gebruiken.
   Normaal worden 10 tabletten per dag met veel water ingenomen. De tabletten mogen in 3 4 porties verdeeld over de dag geslikt worden. Het is erg belangrijk tegelijk met de tabletten voldoende water te drinken, daar de samengeperste droge vezels in de maag en darmen op moeten lossen, zodat de werkzame stoffen door de darmen opgenomen kunnen worden. Voor optimale opname slikt u de tabletten tijdens de maaltijden.
   De Erdic tabletten maken niet dik op andere delen van het lichaam. Bij aanvang van de kuur kan er een licht opgeblazen gevoel ontstaan, daar de vezels veel vocht aantrekken en de darmperistaltiek bevorderen, waardoor na enkele dagen meestal een perfecte stoelgang ontstaat.
   De Erdic tabletten zijn volkomen veilig en bevatten granen en hop, een bestanddeel dat vroeger vaak in het normale voedingspatroon zat. Door onze huidige leefgewoonte is dit veranderd. De Erdic tabletten bevatten geen conserveringsmiddelen en er zijn geen dierlijke stoffen in verwerkt. De constante hoge kwaliteit en zuiverheid van de Erdic tabletten wordt gewaarborgd, het volledige fabricage proces staat onder streng toezicht, waarbij voortdurend de kwaliteit en de samenstelling gecontroleerd wordt.

   naar top


   Wijze van gebruik
   10 tabletten per dag (bijv. 's morgens 3, 's middags 4 en 's avonds 3) tijdens de maaltijd met veel water innemen.
   Minimaal 4 tot 6 maanden innemen.
   Wanneer u tevreden bent met het resultaat, nog 1 maand 3 tabletten per dag innemen. Daarna kunt u stoppen of voor onderhoud 2 tabletten per dag blijven gebruiken.
   In combinatie met wijn of destillaten van druiven kan in sommige gevallen misselijkheid ontstaan.
   Te weinig drinken of gebruik van anti-biotica kan de werking sterk verminderen.

   naar top


   Veel gestelde vragen
   Is Erdic schadelijk?
   Erdic bevat uitsluitend producten die al eeuwen basisstoffen zijn voor onze voeding. Erdic is dus volledig veilig.

   Wordt je van Erdic dik?
   Nee, Erdic zorgt alleen voor een stevige volle buste. U komt niet van Erdic aan. Doordat Erdic veel vezels bevat kunt u bij aanvang een licht opgezet gevoel hebben.

   Werkt Erdic echt?
   Bij 90% van alle vrouwen geeft Erdic een zeer goed tot uitstekend resultaat.

   Is het resultaat blijvend?
   Ja, het resultaat is blijvend mits u de voorgeschreven dosering heeft aangehouden.

   Treden er bijwerkingen op?
   Nee, er treden geen bijwerkingen op, wel worden de nagels steviger en het haar glanzender.

   Is Erdic medisch getest?
   Ja, Erdic is getest in het hospitaal van Nov Mesto in Slovakije op de afdeling Gynaecologie. Het test rapport wijst uit, dat na negen maanden alle vrouwen goed tot zeer goede resultaten behaald hebben.

   naar top


   Toelichting
   Kort uittreksel van de samenvatting van het medisch onderzoek naar het gebruik van Erdic-tabletten:
   Uit het onderzoek is gebleken, dat:
  • na 2 maanden bij meer dan 20% van de proefpersonen een borstvergroting werd geconstateerd,
  • na 4 maanden bij meer dan 40% van de proefpersonen een borstvergroting werd geconstateerd
  • na 6 maanden bij 60% van de proefpersonen een borstvergroting werd geconstateerd.
   Daarnaast is gebleken, dat:

  • na 2 maanden bij 20% van de proefpersonen een borstversteviging werd geconstateerd,
  • na 4 maanden bij meer dan 40% van de proefpersonen een borstversteviging werd geconstateerd,
  • na 6 maanden bij 80% van de proefpersonen een borstversteviging werd geconstateerd.
   Bij 50% van de proefpersonen bedroeg de borstgroei binnen 6 maanden meer dan 2 cm.
   De pillen dienen minstens 4 maanden gebruikt te worden, omdat na 2 maanden gebruik het effect voelbaar wordt.
   Het gebruik heeft gedurende de proefperiode van 6 maanden geen negatieve effecten uitgewezen op het bloed en de leverfunctie, terwijl er tegelijkertijd wel enige teruggang van het cholesterolgehalte werd gemeten.
   Deze gegevens werden overgenomen uit het engelse rapport, dat werd gekenmerkt als getrouwe copie van het onderzoeksrapport door notaris Mr. P. van der Kolk te Ede.

   naar top


   Gebruik door mannen
   In combinatie met de ErdiCare borstverstevigende emulsie zal het effect worden versterkt, omdat de bio-peptiden in deze emulsie het cellulaire energie-niveau ondersteunen, het huidweefsel versterken en verstevigen en de elasticiteit en de tonus van de huid optimaliseren, waardoor de celstofwisseling van de huid verbetert en de aanmaak van het collagene weefsel wordt bevorderd.
   De in het onderzoeksrapport genoemde gegevens hebben betrekking op vrouwelijke proefpersonen. Indien na 2 maanden nog geen merkbaar resultaat wordt geboekt, kan het raadzaam zijn ter ondersteuning een lichte medicatie met vrouwelijk hormoon te gebruiken. Hiertoe kan men een (huis-)arts vragen Estradiolpleisters voor te schrijven (beginnend met 20 mg, na 1 maand 50 mg en na 2 maanden 100 mg).
   Ook kan gekozen worden voor de vrij op het internet bij Liberty Healthcare verkrijgbare Estrogen tabletten (beginnend 1 tablet, vervolgens 2 tabletten). Dit product van Liberty Healthcare is een natuurlijk voedings-supplement met isoflavonen. Isoflavonen zijn natuurlijke hormoonvervangers.
   Waarschuwing: Aan het gebruik van hormonen zijn risico's verbonden ! (Zie de informatie op onze website www.renee3t.nl) Indien u hormonen gaat gebruiken dient men vooraf en vervolgens iedere 3 maanden het bloed te laten controleren via het huisartsenlab. Het is aan te bevelen dat ook te doen indien u plantaardige hormoon-vervangers gaat gebruiken.

   naar top


   PRIJZEN EN BESTELWIJZE (febr-13)

   Grote prijsverlaging ERDIC tabletten !!
   De fabrikant heeft de prijzen van de tabletten drastisch verlaagd. En u blijft natuurlijk profiteren van de extra korting van 10 % !!


   The Natural Breast Enhancement Programme Erdic van Stichting Rene(e)

   Stichting Rene(e) levert de Erdic vezeltabletten voor versteviging en verfraaing van de borsten, t.b.v. het gebruik door mannen - met name transgenderisten -, die door de genderteams niet worden geholpen met medicatie t.b.v. borstvorming.
   De tabletten zijn samengesteld uit verschillende granen, hop en L-ornithine. Als de Erdic tabletten langer dan een half jaar geslikt worden zal dit een natuurlijke borstgroeivergroting tot gevolg hebben.

   Aangezien de tabletten als voedingssupplement worden bestempeld, vallen ze niet onder de geneesmiddelenwet en is hiervoor geen doktersrecept noodzakelijk. Omdat de werking niet is afgestemd op de hormonale huishouding van de mens treden de effecten ook op bij mannen. Hiermee is het een geschikt middel om borstvorming te ontwikkelen. Wel is het zo, dat het effect bij vrouwen groter is omdat deze van nature al borstvorming hebben. Daarom dienen mannen de tabletten langer te gebruiken om hetzelfde resultaat te behalen. Het effect wordt vergroot door het doen van simpele gymnastiek-oefeningen, waardoor de borstspieren worden versterkt.

   The Natural Breast Enhancement Programme Erdic van Stichting Rene(e) behelst:

  • Gebruik van 10 Erdic vezeltabletten per dag, verdeeld over 3 maaltijden met veel water innemen.
  • Borstspieroefeningen, 2x daags 10x duwend, 10x trekkend, 10x duwend en 10x trekkend (zie toelichting).

   Stichting Rene(e) geeft standaard 10% korting op de adviesprijzen van de Erdic vezeltabletten !:

   De prijzen zijn vanaf maart 2018, inclusief btw, maar excl.€ 12,50 verzendkosten:
  • Bij afname van 1 doos 600 tabletten betaalt u i.p.v € 129,00 slechts € 116,10 per doos.
  • Bij afname van 2 dozen ineens betaalt u i.p.v. € 258,00 slechts € 232,20.
  • Bij afname van 3 dozen ineens betaalt u i.p.v. € 299,00 slechts € 269,10 dat is slechts € 89,70 per doos !!.
   Levering geschiedt franco huis na vooruitbetaling.

   Bestellingen kunt u doen:
  • via email aan: info@renee3t.nl U ontvangt dan een factuur. Na ontvangst van uw betaling, worden de tabletten geleverd.
  • door overmaking van het bedrag van de artikelen + € 12,50 verzendkosten op de rekening van onze zaakgelastigde A.Brink met IBAN: NL79 INGB 0000 7469 53. De goederen worden u na ontvangst van uw betaling franco huis toegezonden. Let op: vermeld naam, adres en postcode+woonplaats in de rubriek mededelingen bij uw betaling.

   Gymnastiekoefeningen: 2x daags: Staand, de benen ietsje uit elkaar, de navel enigszins ingetrokken, de billen iets achteruit gestoken, de knien licht gebogen, borst vooruit, schouders naar beneden, de armen voor de borst :De handen op schouderhoogte in elkaar en 10 x beurtelings tegen elkaar duwen en ontspannen.
   Met de handen de binnenzijde van de polsen vastpakken en 10x beurtelings uit elkaar trekken en ontspannen. Het gehele lichaam onstpannen en vervolgens het geheel nogmaals herhalen.

   naar top


  Bij Stichting Rene(e) kunt u inlichtingen inwinnen over deze zaken via:
 • email: info@renee3t.nl


  © Stichting Rene(e)   www.renee3t.nl   disclaimer